| Agenda | Contact | Huisseance | Workshops |


Andere wereld - gene zijde

 

Deze uitleg is onstaan met hulp van www.onzegidsen.com

 

Het Hiernamaals, Gene Zijde, Andere Wereld of de Hemel, het maakt niet uit hoe je het wilt noemen, in ieder geval is het de plaats waar onze geest vandaan komt als we terug de baarmoeder indalen en waar onze geest weer heengaat als we ons stoffelijk lichaam verlaten.

Maar waar is dat nu precies?

 

Het is een andere dimensie en de vibratie-frequentie ligt er veel hoger dan bij ons. Het is daarom dat we ze niet kunnen waarnemen. Hier op onze aarde kennen we tijd, in de Andere Wereld bestaat dat niet. Eigenlijk duurt ons hele leven op aarde DAAR maar een fractie van wat wij onder een heel leven hier verstaan.

De (licht) wezens die er wonen zijn aktief bezig. Ze studeren, werken, onderzoeken. Dit alles gebeurt uit vrije wil. Angst en verveling, eenzaamheid, jaloezie e.d. kennen ze daar absoluut niet. Dat zijn dingen die de mensen uitvinden en zichzelf eigen maken. De lichtwezens kennen alleen warmte en liefde.

Ze creëren en scheppen, vinden dingen uit. Er worden op medisch gebied dingen bereikt die ze dan weer op hun beurt op subtiele wijze "doorgeven" aan de mensen hier op aarde. De communicatie onder elkaar verloopt telepatisch al kan er ook gesproken worden, en dit kan weer in alle talen van de wereld.

Ook dieren leven in de Andere Wereld. Ze leven daar zonder agressie en angst. Het zijn zuivere, oprechte, onschuldige wezens en ze worden daar ook met respect behandeld en vertroeteld.

Wij (mensen) stellen ons de Andere Wereld gewoonlijk voor.........ergens hoog boven de wolken. In feite " ligt" de Andere Wereld vlak boven de begane grond. Zoals ik al zei is het een andere dimensie. We zitten er ook niet op mooie wolkjes, integendeel er zijn prachtige landschappen, mooie huizen en gebouwen, ja zelfs concertzalen, bibliotheken (waar o.a. al onze herinneringen zijn opgetekend), mooie tuinen en kruidenvelden ( dienen ook om te experimenteren voor bijv. geneeskundige medicijnen), noem maar op! De kleuren zijn er zo intens en mooi.........ze zijn veel mooier dan dat wij ze kunnen waarnemen.

Waar de Lichtwezens zich ook absoluut geen zorgen over hoeven te maken is kleding, voeding etc. Men voedt zich wel, evenals er wordt gedronken. Het is allemaal zeer voedzaam en verfrissend.

De werken die er worden uitgevoerd worden met plezier gedaan en men is altijd verheugd wanneer iets tot een goed einde is gebracht. Want zo worden ook Lichtwezens geholpen hun levensboek te doorlezen en dat gaat soms wel eens gepaard met schuldgevoelens die dan weer opgelost moeten worden.

Er zijn Lichtwezens die nog niet in het mooie licht leven, die eigenlijk in de "wachtkamer" zitten. Het is wat grijs en somber. Ze zijn door allerlei omstandigheden er nog niet klaar voor. Bijvoorbeeld Lichtwezens die hier op aarde iemand vermoord hebben, drugs en alcohol verslaafd zijn geweest. Lichtwezens die fouten gemaakt hebben tegen de mensheid hier op aarde. Zij moeten allemaal (zoals iedereen die "overgaat") hun levensboek lezen en zich erover bezinnen en eventueel fouten herstellen door werken uit te voeren ginds in de Andere Wereld. Dat gaat niet altijd even makkelijk en daar zijn dan weer de andere Lichtwezens voor om ze te helpen. Dat wordt gedaan met een onvoorwaardelijke liefde die eigen is aan Lichtwezens. Als de Lichtwezens met hun boek klaar zijn, komen ze in het volle "licht" en kunnen ze zich ook verdienstelijk maken op één of andere manier.

Als je in de Andere Wereld aan komt staat er een lekker bedje voor je klaar om even uit te rusten en bij te komen van vaak veel medicamenten.

En ja.........je ziet er je overleden familieleden, goede vrienden en bekenden weer terug. Gezond en wel en heel gelukkig om elkaar weer te zien. Kinderen spelen er in mooie tuinen en er zijn mooie speelkamers voor de kinderen. Blinden kunnen weer zien, doven kunnen horen, slecht ter been en kreupelen kunnen weer lopen.

Maar zoals je al hebt kunnen lezen, er wordt ook gewerkt. Iedereen heeft zijn taak, waar hij/zij het beste van zichzelf in kan leggen. Er worden ook reizen gemaakt, niet uren in een file staan maar binnen een flits komen de Lichtwezens op aarde om ook hier te werken.

Deze Lichtwezens noem ik altijd mijn Vrienden, Gidsen, Engelen.
Gelukkig heeft iedereen op aarde deze Vrienden enz. die er altijd zijn om je te helpen.

Dus voor iedereen die denkt ik ga vakantie houden: onthoud dit wat je nu gelezen hebt.

Rineke

 
naar boven