| Agenda | Contact | Huisseance | Workshops |


Contact met je gidsen

 

Hoe kom je in kontakt met je gidsen? Je kan niet gewoon even de telefoon pakken of berichten ontvangen via rooksignalen.

 

Hoe dan wel?

 

Bedenk je, je bent niet alleen, je ben omringd met prachtige energieën van liefdevolle wezens van het zuivere licht.
Deze Lichtwezens die jou altijd terzijde willen staan. Maar alleen wanneer jij je daarvoor openstelt en die hulp ook werkelijk verlangt. Alleen jijzelf zal om die hulp moeten vragen.

In de praktijk doe je dat als volgt:

 • Zorg voor rust in je huis, telefoon uit deur op slot en bel af. Zet een harmonieus muziekje op, steek wierook aan of brand een kaars.

 • Alles om de sfeer op jou heen te verbeteren doe je nu meer bewust. Je krijgt zelf meer rust en vertrouwen en stemt je zo af op een hogere trilling, op een hogere dimensie, op hogere sferen en de hogere gebieden van "Zijn".

 • Door de goede sfeer te scheppen zul je zelf ook tot rust komen en je gaat je een stuk behagelijker voelen. Ga op een goede stoel zitten en zorg dat je voeten goed op de grond staan maak kontakt met de aarde. Zo kunnen energieën door stromen.

 • Sluit je ogen en ga eerst kontakt maken met jezelf.
  Spreek met je gidsen, al kan je ze niet zien. Vraag, luister, overleg en ervaar wat er gebeurt.
  Maar heel belangrijk, zet vooral je eigen denk knop uit.
  Helemaal ontspannen en prettig en soms voel je je helemaal warm worden stuur je liefde naar jezelf (houden van jezelf is goed) en stuur je liefde naar je vrienden in de geest.
  Je zal ervaren dat je omringd wordt door liefde en een gevoel van gelukzaligheid. Laat dit gevoel heel rustig tot je komen neem zoveel tijd als jij wil. Misschien ervaar je nu het liefde gevoel wat er eigenlijk altijd al was maar wat je niet voelde vanwege drukte, baan, kinderen enz. Nu je echter bewust bent van dit liefde gevoel, weet dan dat je een hele mooie bron hebt ontdekt, die jou liefde en geluk kunnen brengen.
  En via deze ontzichtbare liefdevolle energieën die licht en kracht brengen kun je je bewust leren verbinden met de hogere dimensies en de hogere sferen van het mooie licht.

  Denk nu niet het lukt niet, het is ook moeilijk om meteen je hele denken uit te schakelen maar ga regelmatig even deze tijd voor je zelf vrij maken en je zal zien het gaat je steeds beter af.
  Leer te praten met de lichtwezens en ook mag je vragen om inzicht, je krijgt altijd antwoord kan een paar dagen duren maar je krijgt antwoord in een droom of een intuitieve inval, je zal het meteen begrijpen.
  Stel je vraag met liefde en warmte naar de Lichtwezens en je zult met heel veel liefde antwoord krijgen.

 • Voordat je weer terug komt uit je heerlijke warme en liefdevolle energie, bedankt je de Lichtwezens omdat ze je geholpen hebben met liefde, kracht en licht. Bedank altijd.

 • Open je ogen maak even goed kontakt met de grond. Sta op van je stoel en stamp op de grond. Je bent weer op de aarde in het hier en nu.

Maak er een gewoonte van om deze oefening regelmatig te doen en het zal je steeds beter lukken.

Succes, Rineke.

naar boven