| Agenda | Contact | Huisseance | Workshops |


Zweven

 

De meeste mensen die mij kennen, horen mij vaak roepen: "Hey pas op, je zweeft dus stamp even met je voetjes op de grond".
"Wat bedoel je nu eigenlijk?", vragen de mensen dan. Ik zal proberen uit te leggen wat ik onder zweven versta.

Er zijn heel veel mensen bezig om wegwijs te worden in de paranormale wereld. Ze lezen van alles, bezoeken beursen, openbare avonden of doen een cursus intuïtieve ontwikkeling.
Helaas wordt er vaak aan voorbijgegaan, dat je wel heel goed geaard moet zijn. Ze noemen het ook wel gegrond zijn, want anders ga je zweven.

Geaard ben je als je stevig verbonden bent met de aarde.

Hoe?
Dit doe je door een visualisatie-oefening te doen en je dan te verankeren vanuit je stuitchakra met een koord, boomwortel of iets dergelijks. Dat koord veranker je in het middelpunt van de aarde.
Ben je goed in mediteren vraag dan tijdens de meditatie wat ze je aanreiken vanuit de andere wereld om te aarden. Zelf heb ik bergschoenen met lange spijkers gekregen, zodat ik me steeds kan verbinden met de aarde, want ik hoor hier en niet in de andere wereld.

Elke dag
Als je gewoon elke ochtend als je wakker bent even je voeten op de grond zet en op je bed zittend je aardeoefening doet voor de dag die komen gaat, dus die kabel verankeren, dan ga je niet zweven. Als je in de loop van de dag af en toe eens even met je voeten op de grond stampt houd je het aardse gevoel vast.

Wie?
Zwevers zijn ook vaak mensen, die ergens de klok hebben horen luiden en zelf een klepel bedenken. Natuurlijk is er heel veel te lezen en te leren op paranormaal gebied, maar blijf vooral je eigen intuïtie en gezonde verstand gebruiken. Neem niet alles klakkeloos aan en blijf vooral zelf nadenken.

Waarom?
Vaak herken je zwevers al aan de blik in hun ogen, ze kijken niet naar je maar door je heen zonder je eigenlijk te zien. Vaak is het ook een vluchtweg om de boze buitenwereld te ontvluchten, want in zweeftoestand ben je er gewoon even niet bij. Veel mensen voelen zich heerlijk in hun zweeftoestand, niets denken, niets doen en er vooral niet zijn voor pijnen of problemen en de emotie's en de dagelijkse beslommeringen de rug toe keren.

Energie
Blijf dus altijd goed contact houden met de aarde. Dat is ook veel beter voor de doorstroming van je energie. Vooral met magnetiseren heb je die doorstroming juist heel hard nodig om niet je eigen energie door te geven, maar de aardse en de kosmische energie te gebruiken.
Ben je moe na magnetiseren dan heb je toch iets niet goed gedaan en ben je niet goed geaard geweest.

Heel veel succes met het aanwezig zijn op deze aarde,

Rineke

 

naar boven